🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Rozpadající se sýrový makový koláč Automatisch übersetzt

Moderat 8. června 2021
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
1 Std.
Back- / Ruhzeit:
10 Min.

Přemýšlejte o makovém koláči a přidejte tvaroh!

180 g Mohn
80 g Cukr (nebo jiné sladidlo)
150 g Studené máslo
60 g Špaldová krupice
1 Kus(y) Ei
60 g Máslo/margarín
420 g Mléko (nebo rostlinná alternativa)
3 Kus(y) Vejce
120 g Moučkový cukr
120 g Máslo
1 Tsp. Bourbonská vanilka v prášku
250 g Mouka
180 g Cukr (nebo jiné sladidlo)
55 g Napájecí výkon
750 g Nízkotučný tvaroh
1 Tsp. Citronová kůra
1 Prise Sůl
  • Schritt 1/5

    Maková náplň: Všechny ingredience smíchejte a přiveďte k varu. Odstavte a nechte vychladnout.

  • Schritt 2/5

    Křehké těsto: Ingredience rychle prohněteme na drobenku. Polovinu drobenky natlačte na dno 26cm formy vyložené pečicím papírem, aby vznikl hladký základ. Předpečte 15 minut při 160 °C a zbytek těsta nechte vychladnout.

  • Schritt 3/5

    Tvarohová náplň: Smíchejte vejce, máslo a kukuřičnou mouku. Přidáme cukr, citronovou kůru, sůl a nízkotučný tvaroh a vymícháme dohladka.

  • Schritt 4/5

    Na předpečený základ rozetřete nejprve makovou a poté tvarohovou náplň. Na náplň rozdrobte zbylé vychladlé těsto, aby vznikly drobky. Pečeme přibližně 1 hodinu (v případě potřeby po 30 minutách přikryjeme, aby koláč příliš neztmavl).

  • Schritt 5/5

    Ve vypnuté troubě nechte ještě 10 minut odpočívat. Nejlépe je nechat úplně vychladnout a nechat louhovat přes noc.

Takhle hodnotí Rozpadající se sýrový makový koláč ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička