Einfach
21. července 2018
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Back- / Ruhzeit:
1 Std.
Slyšeli jste někdy o aquafabě? Vodu z konzervované cizrny lze vyšlehat a použít stejně jako ušlehané bílky. Nevěříte tomu? Pak vyzkoušejte tuto čokoládovou pěnu. Nadýchaný výsledek vás naprosto ohromí!
-
Schritt 1/4
V míse smíchejte kokosový olej, kakaový prášek, agávový sirup a vanilku a nechte vychladnout.
-
Schritt 2/4
Cizrnovou vodu šlehejte několik minut, dokud není tuhá (jako ušlehaný bílek).
-
Schritt 3/4
Vychladlou čokoládu opatrně smíchejte s cizrnovou vodou.
-
Schritt 4/4
Směs dejte do lednice alespoň na hodinu. Čím déle, tím nadýchanější.
Takhle hodnotí Veganská čokoládová pěna ostatní zákazníci