🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Veganská čokoládová pěna Automatisch übersetzt

Einfach 21. července 2018
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Back- / Ruhzeit:
1 Std.

Slyšeli jste někdy o aquafabě? Vodu z konzervované cizrny lze vyšlehat a použít stejně jako ušlehané bílky. Nevěříte tomu? Pak vyzkoušejte tuto čokoládovou pěnu. Nadýchaný výsledek vás naprosto ohromí!

  • Schritt 1/4

    V míse smíchejte kokosový olej, kakaový prášek, agávový sirup a vanilku a nechte vychladnout.

  • Schritt 2/4

    Cizrnovou vodu šlehejte několik minut, dokud není tuhá (jako ušlehaný bílek).

  • Schritt 3/4

    Vychladlou čokoládu opatrně smíchejte s cizrnovou vodou.

  • Schritt 4/4

    Směs dejte do lednice alespoň na hodinu. Čím déle, tím nadýchanější.

Takhle hodnotí Veganská čokoládová pěna ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička