🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Bílá čokoláda Automatisch übersetzt

Einfach 23. února 2019
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Back- / Ruhzeit:
1 Std.

Čokoláda nemusí vždy obsahovat obrovskou porci průmyslového cukru. Pokud si vyrobíte vlastní tabulku čokolády, víte přesně, jaké ingredience obsahuje. Například náš recept na bílou čokoládu je slazený cukrem z kokosových květů a sirupem z agáve. Konečným výsledkem je jemná sladká pochoutka - na dárek nebo pro vlastní potěšení!

60 g Kakaové máslo
1 point of a knife Cukr z kokosových květů
60 g Kokosový ořech
1 point of a knife Vanilka
30 g Kokosový olej
1 point of a knife Křišťálová sůl
3 tbsp. agávový sirup
1 point of a knife Fazole Tonka
  • Schritt 1/5

    Kakaové máslo, kokosové pyré a kokosový olej rozpusťte v bain-marie, dokud nevznikne hladká tekutá hmota.

  • Schritt 2/5

    Vyjměte z vodní lázně a vmíchejte všechny ostatní přísady. Dobře promíchejte.

  • Schritt 3/5

    Nyní nalijte tekutou hmotu do jedné (nebo více) silikonových forem.

  • Schritt 4/5

    Vložte do lednice alespoň na 1 hodinu, aby směs ztuhla.

  • Schritt 5/5

    Poté je nechte krátce při pokojové teplotě, aby se rozvinulo plné aroma. Nyní si můžete pochutnat!

Takhle hodnotí Bílá čokoláda ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička