Vyber si ideální datle!
Chceš najít perfektní datle?
Najít ty správné datle k jezení není v žádném případě jednodušší než najít ideální rande na večeři. S výběrem partnera ti můžeme pomoci jen v omezené míře, ale rádi ti předáme naše odborné znalosti v oblasti jedlých datlí. Usnadníme ti tak nalezení vhodné datle pro každou situaci podle jejich odlišností, vlastností a použití.
Vítej ve světě datlí.
The Medjool rodina
Malé, ale silné rozdíly
Medjool Premium Large – Královna
Stala se královnou známé odrůdy Medjool, protože má nejméně volné kůže. Jaký to má výsledek? Křehkou, obzvláště silnou dužinu a medově sladkou orientální svůdnost.
Medjool datle Premium Super Jumbo – Veliké
Datle Medjool Super Jumbo prémiové kvality jsou ještě větší než standardní datle Medjool, takže z nich získáš ještě více medově sladké a měkké dužiny.
Zjisti více
Medjool Large Delight – Karamelové
Díky 15 % obsahu volné kůže je karamel měkký, vlhký a lahodný zážitek nejvyšší třídy. Nech se přenést jeho sladkokyselou vůní do lahodného světa, který nebudeš chtít tak rychle opustit.
Bio Medjool Medium Delight – Populární
Důvodem její velmi oblíbené a sladké konzistence je 10% podíl volné kůže. Je to také jedna ze dvou našich bio odrůd datlí, takže bys ji rozhodně měl/a vyzkoušet!
Zjisti více
Medjool datle Jumbo Choice – Oblíbené
Od nynějška si můžeš koupit izraelské datle Medjool od KoRo, které jsou hýčkány sluncem a mají karamelově sladkou vůni. Naše datle Medjool s podílem volné slupky menším než 15 % jsou obzvláště měkké, a proto jsou ideální jako svačinka s vysokým obsahem vlákniny mezi jídly.
Zjisti více
Další členové rodiny
Nejsi fanoušek Medjoolu? Žádný problém
Halawi – Karamelové bonbony
Malé, kulaté a sladké – takové jsou naše Halawi. Jantarově zbarvená pochoutka je sice nenápadná, ale počkej, až ji poprvé ochutnáš. Jakmile se prokoušeš její tvrdou, sladce nasládlou skořápkou, tak tě čeká plná karamelová exploze.
Zjisti více
Sukari – Sladké jako cukr
V překladu z arabštiny znamenají doslova cukr a odpovídají tak i svému názvu. Protože tě svedou tím nejsladším způsobem, neodoláš jim a díky jejich krémové konzistenci se budeš jenom rozplývat při každém soustu.
Zjisti více
Deglet Nour na větvi – Princezna
Naše princezna mezi datlemi skvěle vyniká mezi ostatními svou barvou. Má také velmi zvláštní chuť s pevnou, ale plnou a šťavnatou konzistencí. S každým soustem získáš chutný energetický náboj, který zažene případnou polední krizi.
Zjisti více
Datle Deglet Nour bez pecky – Prst světla
Deglet Nour také znamená "prst světla". Tento název dostaly proto, že jejich jantarově zbarvená dužina odhaluje datlovou pecku na slunečním světle. Plody jsou leskle zlatohnědé a chutnají sladce a medově. Datle jsou již bez pecky a bez přídatných látek.
Zjisti více
Ajwa – Léčitel
Toto magické datum, které vybral prorok a prohlásil za léčivé v Orientu, prý pomáhalo ženám v Medíně vést bezstarostný život. I v této zemi se člověk zbaví starostí, když první sousto rozlomí pevný obal a silné aroma se roznese po chuťové paletě.
Zjisti více
Deri – Čokoládové
Malé, ale mocné. Během několika vteřin si tě omotají kolem malíčku svou nádhernou čokoládovou chutí a už tě nepustí. Jakmile se ponoříš do rozkošného světa tohoto skvostu, nebudeš chtít odejít.
Zjisti více
Datle Aseel bez pecek – Pekaři
Naše datle Aseel se po sklizni pečlivě ručně třídí. Poté se dvakrát za sebou strojově zbavují pecky. Díky tomu jsou ideální na pečení, slazení a vychutnávání.
Zjisti více
Datle v hořké čokoládě – Znalci
V Německu obalujeme datle v čokoládě. Ptáš se, proč hořká čokoláda? Ze dvou důvodů: protože jsou datle i tak velmi sladké a nepotřebují silně pocukrovanou čokoládovou polevu.