Složení
- Kokosové máslo: 200 g
- Kokosový olej: 50 g
- Kešu máslo: 60 g
- strouhaný kokos: 60 g
- Agávový sirup: 90 g
- blanšírované mandle: 50 g
Příprava:
Krok 1
Kokosový olej, kokosové máslo, kešu máslo a 30 g kokosových vloček vložte do pánve a zahřívejte, dokud se vše nerozpustí a nespojí (nepřivádějte k varu).
Krok 2
Odstavte pánev z ohně a přidejte agávový sirup a promíchejte.
Krok 3
Vložte hrnec do lednice asi na 30 minut, dokud se nevychladí a konzistence se nestabilizuje.
Krok 4
Nyní můžete hrnec i se studeným těstem vyjmout z lednice a rukama tvořit malé kuličky.
Krok 5
Do každé kuličky přidejte mandli a poté kuličku obalte ve zbytku strouhaného kokosu.