🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Žádné pečení perníkových koláčků Automatisch übersetzt

Einfach 3. prosince 2018
Vorbereitungszeit:
1 Std.
Back- / Ruhzeit:
1 Std.

Perník je důvod, proč milovat zimu! Ale nemusí to být vždy jen klasický perník, protože toto koření se fantasticky hodí i do brownies. Tyto brownies jsou proto nejen skutečným chuťovým zážitkem, ale také zaručeným úspěchem!

425 g Cizrna
75 g Cukr z kokosových květů
60 ml Rostlinný nápoj
100 g Data
1 tbsp. Perníkové koření
2 tbsp. Čokoládové kapky
25 g Kakaový prášek
15 g karobový prášek
30 g Ovesná kaše
  • Schritt 1/4

    Cizrnu dobře propláchněte a nechte okapat a ovesné vločky rozemelte v mixéru na mouku.

  • Schritt 2/4

    Přidejte všechny přísady kromě čokoládových kapek k ovesné mouce a míchejte, dokud není směs homogenní a jen mírně lepivá.

  • Schritt 3/4

    Do těsta vmíchejte čokoládové kapky a směs nalijte do formy vyložené pečicím papírem (např. do zapékací mísy) a rovnoměrně rozetřete.

  • Schritt 4/4

    Ozdobte čokoládovými kapkami a před konzumací dejte alespoň na hodinu do lednice. Po konzumaci pokračujte v uchovávání zbývajících brownies v lednici.

Takhle hodnotí Žádné pečení perníkových koláčků ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička