Perník je důvod, proč milovat zimu! Ale nemusí to být vždy jen klasický perník, protože toto koření se fantasticky hodí i do brownies. Tyto brownies jsou proto nejen skutečným chuťovým zážitkem, ale také zaručeným úspěchem!
-
Schritt 1/4
Cizrnu dobře propláchněte a nechte okapat a ovesné vločky rozemelte v mixéru na mouku.
-
Schritt 2/4
Přidejte všechny přísady kromě čokoládových kapek k ovesné mouce a míchejte, dokud není směs homogenní a jen mírně lepivá.
-
Schritt 3/4
Do těsta vmíchejte čokoládové kapky a směs nalijte do formy vyložené pečicím papírem (např. do zapékací mísy) a rovnoměrně rozetřete.
-
Schritt 4/4
Ozdobte čokoládovými kapkami a před konzumací dejte alespoň na hodinu do lednice. Po konzumaci pokračujte v uchovávání zbývajících brownies v lednici.
Takhle hodnotí Žádné pečení perníkových koláčků ostatní zákazníci