🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Vítání léta: náš recept na čerstvé letní závitky Automatisch übersetzt

Moderat 20. prosince 2023
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
5 Min.

Co takhle sofistikovaná a chutná svačinka? Tyto letní závitky jsou to pravé pro slunečné dny! Křupavá zelenina, čerstvé bylinky a jemné rýžové nudle zabalené do rýžového papíru - a co je nejlepší, naše veganské filé Mühlen dodává těmto letním závitkům z rýžového papíru tu nejlepší chuť. Chuť doplňuje lahodná arašídová omáčka. Vezměte si ingredience, vyhrňte si rukávy a pusťte se do toho!

12 kulaté talíře z rýžového papíru (průměr 22 cm)
100 g Rýžové nudle nebo skleněné nudle
1 packet Veganský mlýnský řízek
175 ml Voda
4 tbsp. Řepkový olej
0,5 Okurka nakrájená na jemné nudličky
2 malá mrkev nakrájená na jemné nudličky
1 Paprika nakrájená na tenké proužky
150 Červené zelí, nakrájené na tenké plátky
1 handful Lístky máty/koriandru k podávání (nepovinné)
65 g Arašídové máslo
2 tbsp. Sójová omáčka
1 tbsp. Rýžový ocet
2 tbsp. Javorový sirup
2 tbsp. Sezamový olej
1 velký stroužek česneku, rozdrcený
1 Tsp. čerstvý zázvor, nastrouhaný
1 to taste Sriracha
2 tbsp. Šťáva z jedné limetky
1 as necessary trochu vody nebo kokosového mléka
1 to taste Nasekané pražené a solené arašídy
1 frische Limette, geviertelt
1 to taste Sezam
  • Schritt 1/8

    Mlýnek na filé připravíte jednoduše tak, že do obsahu sáčku přidáte 175 ml studené vody a 2 lžíce řepkového oleje. Směs vložte na 30 minut do chladničky. Poté vytvarujte filety a smažte je asi 5-6 minut na 2-3 lžících řepkového oleje na středním plameni.

  • Schritt 2/8

    Naplňte velkou mělkou mísu teplou vodou a krátce do ní ponořte rýžový papír, dokud není mírně měkký. Dbejte na to, abyste ho nenamáčeli příliš dlouho, jinak se rychle roztrhne! Poté rýžový papír položte na velký talíř.

  • Schritt 3/8

    Na rýžový papír položte těsně vedle sebe lístky máty, zeleninu a filé z mlýnku.

  • Schritt 4/8

    Nyní opatrně nadzvedněte spodní konec rýžového papíru a pevně jej položte na zeleninu. Poté přehněte vnější strany dovnitř jako obal a srolujte jej.

  • Schritt 5/8

    Totéž proveďte se zbývajícím rýžovým papírem a náplní.

  • Schritt 6/8

    Hotové letní závitky můžete podle chuti posypat sezamovými semínky a nasekanými arašídy.

  • Schritt 7/8

    Na arašídovou omáčku potřebujete arašídové máslo, sójovou omáčku, javorový sirup, rýžový ocet, sezamový olej, česnek, zázvor, srirachu a limetkovou šťávu. Všechny ingredience jednoduše vložte do vysokorychlostního mixéru a rozmixujte dohladka. Můžete přidat ještě trochu vody nebo kokosového mléka, dokud nebude mít omáčka požadovanou konzistenci.

  • Schritt 8/8

    Letní závitky podávejte s lahodnou arašídovou omáčkou a čerstvými limetkami. Užijte si jídlo!

Takhle hodnotí Vítání léta: náš recept na čerstvé letní závitky ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička