🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Veganský vaječný salát Automatisch übersetzt

Einfach 30. ledna 2018
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
15 Min.

Vaječný salát je klasikou německé domácí kuchyně. Zde vám představujeme recept zcela bez vajec! Jak to funguje? A zda vůbec chutná dobře? Můžeme vás ujistit, že tento vaječný salát všem vyrazí dech! Místo vajec používáme směs cizrny a nudlí. Celé je to dobře ochucené tajnou kouzelnou přísadou Kala Namak. Jedná se o kořenící sůl z Indie, která dodává pokrmům sirný nádech a napodobuje tak chuť vajec. Přejeme příjemnou zábavu s receptem!

8 tbsp. Majonéza
200 g Cizrna
150 g Nudle
1 handful Pažitka
1 Tsp. Kurkuma
1 Prise Sůl
1 Prise Pepř
1 small Cibule nebo šalotka
1 as necessary Kala Namak
  • Schritt 1/6

    Cizrnu a majonézu rozmixujte na pyré.

  • Schritt 2/6

    Uvařte nudle a přidejte je do směsi cizrny a majonézy.

  • Schritt 3/6

    Cibuli a pažitku nakrájejte nadrobno a vmíchejte.

  • Schritt 4/6

    Salát dochuťte solí, pepřem a kurkumou.

  • Schritt 5/6

    Před konzumací přidejte Kala Namak.

  • Schritt 6/6

    Pochutnejte si na vaječném salátu a po konzumaci jej uchovávejte v chladu.

Takhle hodnotí Veganský vaječný salát ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička