🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Veganský sendvič s vaječným salátem Automatisch übersetzt

Einfach 11. prosince 2023
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Zubereitungszeit:
40 Min.

Tento veganský sendvič je inspirován japonským vaječným sendvičem a jeho základem je tofu a orzo. Orzo jsou malé nudle ve tvaru rýže, známé také jako kritharaki nebo risoni. V našem obchodě je najdete také z čočkové nebo cizrnové mouky - stojí za vyzkoušení!

200 g Přírodní tofu
70 g Těstoviny orzo (nebo risoni / khritaraki)
4 tbsp. Veganská majonéza
2 Tsp. Hořčice
0,75 Tsp. Kurkuma (kvůli barvě)
1 Tsp. Kala Namak (pro vaječnou příchuť)
0,5 Tsp. agávový sirup
2 nakládané okurky nakrájené na drobné kostičky
0,5 bunch Pažitka
0,5 Gurke
  • Schritt 1/5

    Tofu osušte a nakrájejte na malé nepravidelné kousky. Nudle orzo uvařte doměkka (přibližně 20 minut).

  • Schritt 2/5

    Na omáčku smíchejte veganskou majonézu, hořčici, kurkumu, kala namak a agávový sirup.

  • Schritt 3/5

    Poté vmíchejte tofu, orzo, nakládané okurky a nasekanou pažitku a dobře promíchejte.

  • Schritt 4/5

    Případně z plátků toastu odstraňte okraje. Škrabkou nakrájejte polovinu okurky podélně na tenké proužky a položte je na plátky toastu.

  • Schritt 5/5

    Na spodní stranu toastů rozetřete vaječný salát a přiklopte je vršky.

Takhle hodnotí Veganský sendvič s vaječným salátem ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička