🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Šťavnatý proteinový chléb Automatisch übersetzt

Einfach 9. listopadu 2020
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
50 Min.

Tento recept je alternativou běžného snídaňového chleba bohatou na bílkoviny. Vyzkoušejte ho!

500 g Nízkotučný tvaroh
4 Kus(y) Ei
40 g Lupiny psyllia
230 g Ovesné otruby
0,5 packet Prášek do pečiva
200 g Mrkev
15 g mleté lněné semínko
1 handful Ořechy
1 handful Semena
1 Prise Sůl
1 Tsp. Koření na chléb
  • Schritt 1/7

    Předehřejte troubu na 200 °C.

  • Schritt 2/7

    Mrkev omyjte a nastrouhejte najemno.

  • Schritt 3/7

    Přidejte nízkotučný tvaroh a vejce.

  • Schritt 4/7

    Postupně přidávejte suché přísady do odměřené tekutiny a vše promíchejte lžící nebo rukama, protože směs je velmi kompaktní.

  • Schritt 5/7

    Těsto nalijte do formy vyložené pečicím papírem.

  • Schritt 6/7

    Chléb pečte 50 minut při 200 °C na prostřední polici.

  • Schritt 7/7

    Hotový chléb vyjměte z trouby a nechte zcela vychladnout na mřížce.

Takhle hodnotí Šťavnatý proteinový chléb ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička