🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Šlehaná feta s marinovaným pórkem Automatisch übersetzt

Einfach 24. listopadu 2023
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Pórek se v receptech objevuje jen zřídka, ale to se teď změní! S tímto receptem se pórek stane hvězdou kuchyně!

200 g Feta, rostlinná nebo živočišná
0 Šťáva z poloviny citronu
2 tbsp. Olivový olej
1 Prise Thymian
1 Prise Chilli
1 Prise Sůl
4 tbsp. Sójová omáčka
4 tbsp. Bílé víno
2 tbsp. veganská alternativa medu
2 Stangen Pórek
2 Šalotky
  • Schritt 1/5

    Odřízněte asi 5-10 cm tmavě zelené horní části pórku. Pórek rozpulte a všechny vrstvy důkladně omyjte. Šalotku rozpulte a nakrájejte na jemná půlkolečka.

  • Schritt 2/5

    Nejprve na olivovém oleji osmahněte šalotku, dejte ji stranou a poté z obou stran osmahněte pórek, aby byl lehce opálený.

  • Schritt 3/5

    V pánvi smíchejte všechny tekuté přísady a do marinády vložte půlky pórku a osmaženou šalotku. Do pánve nalijte vodu tak, aby byly všechny ingredience pokryty tekutinou. Přiveďte tekutinu k varu a nechte vše vařit, dokud se tekutina nezredukuje a nevytvoří se omáčka.

  • Schritt 4/5

    Chcete-li připravit šlehanou fetu, vložte všechny ingredience do mixéru a rozmixujte je do krémové konzistence.

  • Schritt 5/5

    Na talíř rozetřete feta krém a navrch dejte marinovaný pórek. KoRo tip: Výborně chutná s křupavým kváskovým chlebem.

Takhle hodnotí Šlehaná feta s marinovaným pórkem ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička