🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Rychlý tvarohový proteinový chléb Automatisch übersetzt

Moderat 14. dubna 2021
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Back- / Ruhzeit:
30 Min.

Proč si neupéct vlastní chléb? Zde je rychlý recept na vlhký celozrnný chléb ze špaldové a mandlové mouky.

150 g Mandlová mouka
500 g Nízkotučný tvaroh
250 g Celozrnná špaldová mouka
2 Tsp. Sůl
2 Kus(y) Vejce
2 Tsp. Lněné semínko
1 tbsp. Prášek do pečiva
100 g Rýžový protein
2 tbsp. Javorový sirup
2 tbsp. Essig
  • Schritt 1/6

    Předehřejte troubu na 200 °C. Pokud ji máte, nastavte ji na vaření v páře, jinak do ní dejte jen malou misku s vodou. Pára zajistí, že kůrka bude pěkně křupavá.

  • Schritt 2/6

    Všechny suché přísady odvažte do mísy a promíchejte. Poté přidejte všechny mokré přísady a vypracujte hladké těsto.

  • Schritt 3/6

    Vytvarujte bochník a ostrým nožem udělejte nahoře hvězdicovitý zářez. Poté ho potřete vodou a podle potřeby posypte několika semínky.

  • Schritt 4/6

    Bochník položte na plech vyložený pečicím papírem a vložte do trouby.

  • Schritt 5/6

    Po 10 minutách jednou otevřete dvířka trouby, aby unikla pára. Poté snižte teplotu na 170 °C a pečte ještě půl hodiny.

  • Schritt 6/6

    Chléb je hotový, když se při poklepání na zadní stranu ozve dutý zvuk. Před krájením ho nechte dobře vychladnout, jinak se těsto přilepí na nůž.

Takhle hodnotí Rychlý tvarohový proteinový chléb ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička