Rychlá a chutná zelenina z trouby s polevou z vlašských ořechů a brusinek, podávaná s dresinkem z kešu pyré na polníčku a roketě.
-
Schritt 1/4
Dýni a červenou řepu nakrájejte na kousky, ochuťte rozmarýnem, solí a pepřem podle chuti a pečte v troubě přibližně 30 minut při 200 °C.
-
Schritt 2/4
Vlašské ořechy trochu nasekejte a opečte je na pánvi na mírném ohni. Podlijte javorovým sirupem a krátce promíchejte, dokud nejsou všechny ořechy pokryty sirupem. Pánev stáhněte z ohně a nechte vychladnout.
-
Schritt 3/4
V hrnku smíchejte kešu pyré, hořčici, šťávu z poloviny limetky a vodu a dochuťte granulovaným česnekem, zahradními bylinkami, solí a pepřem.
-
Schritt 4/4
Salát omyjte a rozdělte na dva talíře. Na salát položte ještě teplou zeleninu z trouby, navrch dejte karamelizované vlašské ořechy a brusinky a nakonec zálivku.
Takhle hodnotí Podzimní salát ostatní zákazníci