🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Podzimní salát Automatisch übersetzt

Einfach 28. listopadu 2018
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.

Rychlá a chutná zelenina z trouby s polevou z vlašských ořechů a brusinek, podávaná s dresinkem z kešu pyré na polníčku a roketě.

2 Červená řepa
500 g Hokkaidokürbis
0 to taste rozmarýn
1 tbsp. Cashewmus
2 tbsp. Javorový sirup
2 handful Vlašské ořechy
2 tbsp. Brusinky
0,5 Stk. Soubory (Saft)
1 Prise Křišťálová sůl
1 Tsp. Hořčice
0 to taste Zahradní bylinky, sušené
5 tbsp. Voda
0 to taste Česnekové granule
1 Prise Pepř
150 g Rukola
150 g Jehněčí salát
  • Schritt 1/4

    Dýni a červenou řepu nakrájejte na kousky, ochuťte rozmarýnem, solí a pepřem podle chuti a pečte v troubě přibližně 30 minut při 200 °C.

  • Schritt 2/4

    Vlašské ořechy trochu nasekejte a opečte je na pánvi na mírném ohni. Podlijte javorovým sirupem a krátce promíchejte, dokud nejsou všechny ořechy pokryty sirupem. Pánev stáhněte z ohně a nechte vychladnout.

  • Schritt 3/4

    V hrnku smíchejte kešu pyré, hořčici, šťávu z poloviny limetky a vodu a dochuťte granulovaným česnekem, zahradními bylinkami, solí a pepřem.

  • Schritt 4/4

    Salát omyjte a rozdělte na dva talíře. Na salát položte ještě teplou zeleninu z trouby, navrch dejte karamelizované vlašské ořechy a brusinky a nakonec zálivku.

Takhle hodnotí Podzimní salát ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička