🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Pečená květáková polévka s hnědým mandlovým máslem Automatisch übersetzt

Einfach 22. listopadu 2023
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
40 Min.

Dovolte, abychom vám představili: Vaši novou oblíbenou polévku pro chladné dny a deštivé počasí! Zahřeje vás lépe než jakákoli příjemná deka - slibujeme!

800 g Květák (jeden střední květák)
45 ml Řepkový olej
200 g Brambory
1 Cibule
1 Stroužek česneku
30 g Zeleninový vývar
1 l Voda
3 tbsp. hnědá mandlová pasta + další pasta jako poleva
0,25 Tsp. Muscatnus
  • Schritt 1/8

    Předehřejte troubu na 210 stupňů.

  • Schritt 2/8

    Nejprve je třeba připravit květák. Oddělte růžičky od stonku. Můžete použít i stonek, ale dřevnaté části bohatě odřízněte a zbytek nakrájejte na kostičky. Poté vše krátce omyjte a položte na plech vyložený pečicím papírem.

  • Schritt 3/8

    Květák zalijte 30 ml oleje a vložte na 30 minut do trouby.

  • Schritt 4/8

    Cibuli a česnek nakrájejte na kostičky a osmahněte na vysoké pánvi se zbylým olejem.

  • Schritt 5/8

    Brambory oloupejte a nakrájejte na kostky. Do pánve přidejte vodu, zeleninový vývar a brambory a vše společně vařte, dokud brambory nezměknou.

  • Schritt 6/8

    Když je květák pěkně křupavý, vyndejte ho z trouby a přidejte do vývaru. Přidejte také mandlové máslo. Díky tomu bude polévka superkrémová a bude mít lehce nasládlou a superoříškovou chuť. Skvěle se hodí k pečené chuti květáku!

  • Schritt 7/8

    Poté můžete všechny ingredience rozmixovat na libovolně jemné pyré a rozdělit je na talíře.

  • Schritt 8/8

    Přidejte trochu mandlového másla jako polevu a pochutnejte si!

Takhle hodnotí Pečená květáková polévka s hnědým mandlovým máslem ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička