🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Mrkev v troubě na hummusu Automatisch übersetzt

Einfach 15. října 2020
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Zubereitungszeit:
25 Min.

Zelenina z trouby přelitá lahodným hummusem a černým tahini dresinkem nejen krásně vypadá, ale také úžasně chutná.

400 g Cizrna
1 Prise Sůl
1 Prise Pepř
1 Tsp. Kmín
2 tbsp. světlo tahine
1 point of a knife Muskat
1 tbsp. Středně ostrá hořčice
2 tbsp. Kvasnicové vločky
1 Kus(y) Jarní cibulka
2 tbsp. Jablečný ocet
0,5 bunch Petersilie
2 tbsp. Černé tahini
1 tbsp. Olivový olej
1 tbsp. Balsamico Essig
1 tbsp. Voda
1 bunch Mrkev
  • Schritt 1/4

    Všechny ingredience na hummus rozmixujte v mixéru do krémové konzistence.

  • Schritt 2/4

    Mrkev potřete olejem, osolte a opepřete a pečte v troubě při 180 °C, dokud není upečená.

  • Schritt 3/4

    Všechny ingredience na zálivku smíchejte v míse.

  • Schritt 4/4

    Vše pěkně přikryjte a užívejte si.

Takhle hodnotí Mrkev v troubě na hummusu ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička