🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Mexický pouliční těstovinový salát s kukuřicí Automatisch übersetzt

Einfach 2. ledna 2024
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Tady jsou opět: čočkové risoni alias orzo alias nudle kritharaki. V naší verzi mexického pouličního kukuřičného salátu vypadají opravdu dobře.

100 g Bio risoni z čočkové mouky (nebo z jakýchkoli těstovin, které preferujete)
1 Schuss Olivový olej
2 Maiskolben
0 Sůl a čerstvý pepř
0,5 čerstvé chilli papričky, zbavené semínek a nasekané
1 bunch Jemně nasekaný koriandr, část si nechte na ozdobu
3 Nakrájená jarní cibulka, část si nechte na ozdobu
0,5 Avokádo nakrájené na kostičky
1 zelený pepř nakrájený na drobné kostičky
0 to taste několik lístků bazalky na ozdobu
100 g Veganská alternativa sýra feta, nadrobená
60 g veganský smetanový sýr
60 g vegan Mayo (fettarme Alternativa: Joghurt)
1 Stroužek česneku
1,5 tbsp. nakládané papriky ze sklenice (případně můžete použít i pečené/pečené papriky).
1 Tsp. Pasta Harissa
1 Tsp. agávový sirup
1,5 tbsp. Jablečný ocet
1 Tsp. Sůl
0 čerstvý pepř
40 ml čerstvá limetková šťáva
0 as necessary trochu vody nebo více octa, pokud je příliš hustý.
  • Schritt 1/4

    Dresink připravíte tak, že všechny ingredience vložíte do mísy a mixérem je rozmixujete na krémovou konzistenci.

  • Schritt 2/4

    Z kukuřičných klasů vyjměte zrna a na troše oleje je několik minut smažte dozlatova.

  • Schritt 3/4

    Rizoni z čočkové mouky vložte do vroucí vody na přibližně 5-6 minut.

  • Schritt 4/4

    Ve velké míse smíchejte risoni s opečenou kukuřicí, paprikou, 3/4 fety, chilli, koriandrem, cibulí, avokádem a smetanou. Ozdobte zbylou fetou, koriandrem a jarní cibulkou.

Takhle hodnotí Mexický pouliční těstovinový salát s kukuřicí ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička