🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Měsíční dort Automatisch übersetzt

Moderat 9. června 2021
Vorbereitungszeit:
30 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Chutná dobře, i když svítí slunce: jablečný koláč s tmavou strouhanou čokoládou.

100 g Máslo nebo magarin
125 g Mleté lískové oříšky
3 Kus(y) Protein
250 ml Jablečná šťáva, neslazená
3 Kus(y) Vaječný žloutek
0,5 packet Prášek do pečiva
4 tbsp. Cukr z kokosových květů
100 g Máslo nebo magarin
4 tbsp. Citronová šťáva
2 Kus(y) Vaječný žloutek
1 packet Vanilkový pudinkový prášek
1 packet Vanilkový cukr
250 ml Cream
0 to taste Zarbitter strouhaná čokoláda
  • Schritt 1/5

    Smíchejte máslo/agarín, kokosový květový cukr, mleté lískové oříšky, žloutky a prášek do pečiva.

  • Schritt 2/5

    Bílky ušlehejte do tuha a přeložte je.

  • Schritt 3/5

    Nalijte do formy o průměru 26 cm a pečte 20 minut při 180 °C v konvektomatu, poté nechte vychladnout.

  • Schritt 4/5

    Smíchejte jablečnou šťávu, citronovou šťávu, pudinkový prášek a kokosový květový cukr a přiveďte k varu. Odstavte z ohně a vmíchejte žloutek a máslo/agarín, aby se netvořily hrudky. Poté nechte vychladnout a znovu a znovu míchejte.

  • Schritt 5/5

    Smetanu vyšlehejte s vanilkovým cukrem do tuha a rozetřete ji na krém. Navrch nasypte hoblinky hořké čokolády.

Takhle hodnotí Měsíční dort ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička