🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Měkká zmrzlina Speculoos s Thermomixem® Automatisch übersetzt

Einfach 21. listopadu 2023
Zubereitungszeit:
20 Min.
Back- / Ruhzeit:
2 Std.

Ve spolupráci s časopisem Zaubertopf Club, který je určen pro všechny majitele Thermomixu, připravil tým Zaubertopf tento recept s naší veganskou pomazánkou speculoos. Tato zimní zmrzlina s pikantní a aromatickou příchutí sušenek speculoos je ideálním dezertem pro vánoční období.

20 gram Cukr
250 gram Veganská pomazánka speculoos
200 gram Smetanový jogurt
200 gram Cream
60 gram Čokoládové kapky s xylitolem
60 gram Kokosové kostky s kořením speculoos
1 Kus(y) Silikonová forma na kostky ledu
1 Kus(y) Potrubní sáček
  • Schritt 1/4

    Čokoládové lupínky vložte do mísy, sekejte 7 sekund při rychlosti 6 a odměřte. Cukr vložte do mixovací nádoby a 10 sekund při rychlosti 10 jej rozmělňujte. Přidejte zbývající přísady a mixujte 30 sekund při rychlosti 4. Směs speculoos nalijte do silikonových formiček na ledové kostky a zmrazte na 2 hodiny.

  • Schritt 2/4

    Kostky ledu vložte do nádoby mixéru a mixujte 15 sekund při rychlosti 5. Poté mixujte 15 sekund na rychlosti 4, dokud nevznikne krémová konzistence. Směs nalijte do zdobicího sáčku a vytrubkujte jako jemnou zmrzlinu. Obalte v rozdrcených čokoládových lupíncích a vychutnejte si ji.

  • Schritt 3/4

    Doba potřebná k vymíchání měkké zmrzliny do krémové konzistence se může mírně lišit v závislosti na nastavení mrazničky.

  • Schritt 4/4

    Původní recept a video návod najdete na zaubertopf-club.de.

Takhle hodnotí Měkká zmrzlina Speculoos s Thermomixem® ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička