🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Lepkavý lilek teriyaki Automatisch übersetzt

Einfach 16. ledna 2024
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.

Naše bio teriyaki omáčka kombinuje tamari, zázvor, česnek a chilli. Zvlášť dobře chutná v kombinaci s jasmínovou rýží a japonským lilkem.

135 Jasmínová rýže
2 Japonský lilek (nebo normální lilek)
100 Teriyaki-Soße
2,5 tbsp. Sezamový olej
1 Jarní cibulka, pouze zelená část
1 Prise Černá sezamová semínka
0,5 čerstvé chilli, jemně nasekané
1 Schuss Teriyaki-Soße
0 Saft půlka limetky
  • Schritt 1/4

    Lilek podélně rozřízněte na polovinu a udělejte křížový řez. V případě potřeby je ještě jednou příčně rozkrojte.

  • Schritt 2/4

    Smíchejte marinádu a bohatě s ní potřete půlky lilku. Poté na nepřilnavé pánvi rozehřejte trochu oleje a plátky lilku smažte z obou stran na středním plameni přibližně 5 minut. V případě potřeby je mezitím znovu potřete marinádou.

  • Schritt 3/4

    Jasmínovou rýži uvařte podle návodu na obalu. Nakrájejte vrchní část jarní cibulky na jemná kolečka.

  • Schritt 4/4

    Lilky podávejte na rýži a ozdobte je zálivkou.

Takhle hodnotí Lepkavý lilek teriyaki ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička