🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Kurkumové pappardelle se smetanovým houbovým ragú Automatisch übersetzt

Moderat 22. listopadu 2023

Dovolte, abychom vám představili: Náš oblíbený vydatný recept! Těšte se na krémové houbové ragú s lahodnými zlatavými kurkumovými pappardelle!

350 gram Houby
250 millilitre Hafercreme
100 millilitre Horká voda
200 millilitre Bílé víno
2 tbsp. Sójová omáčka
2 Cibule
2 Stroužky česneku
1 some Petersilie
1 some Olivový olej
1 some Sůl
1 some Pepř
400 gram Fusilli
  • Schritt 1/5

    Cibuli a stroužky česneku nakrájejte nadrobno a houby na plátky. V hluboké pánvi rozehřejte olivový olej a osmahněte na něm cibuli do průsvitna.

  • Schritt 2/5

    Poté přidejte houby a smažte, dokud se neodpaří všechna voda. Přidejte česnek a minutu smažte, aby se uvolnila chuť.

  • Schritt 3/5

    Poté houby podlijte bílým vínem a nechte tekutinu zcela vyvařit - chceme, aby zůstala jen chuť. Poté přidáme vodu, ovesnou smetanu, sójovou omáčku a petrželku a vaříme, dokud nevznikne krémová omáčka.

  • Schritt 4/5

    Mezitím uvařte v osolené vodě pappardelle s kurkumou, dokud nebudou al dente.

  • Schritt 5/5

    Omáčku ochuťte solí a pepřem. Pak do omáčky přidejte pappardelle, dobře promíchejte, podle potřeby ozdobte trochou petrželky a pochutnejte si!

Takhle hodnotí Kurkumové pappardelle se smetanovým houbovým ragú ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička