🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Klíny z bílého zelí s citrusovo-koprovou polevou Automatisch übersetzt

Einfach 21. listopadu 2023
Vorbereitungszeit:
5 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Jste v supermarketu a máte na mysli jedinou věc: Nakupte sezónní zeleninu. Skvělý nápad, pomyslíte si, když v regálu najdete jen brambory, zelí a cibuli - protože domácí vaření není zrovna vaše parketa. Pokusíme se vás přesvědčit o opaku. Díky těmto receptům vám ukážeme, jak neuvěřitelně chutná může být domácí zimní zelenina.

1 malé bílé zelí
1 Šťáva z jednoho pomeranče
1 bunch čerstvý kopr
2 Table spoon veganská alternativa medu
2 Table spoon Olivový olej
1 Prise Sůl
1 Prise Pepř
  • Schritt 1/5

    Předehřejte troubu na 200 °C a vyložte plech pečicí podložkou.

  • Schritt 2/5

    Nakrájejte kopr, dejte ho do mísy s ostatními ingrediencemi na marinádu a vše dobře promíchejte.

  • Schritt 3/5

    Zelí rozpůlíme a podél stonku nakrájíme velké trojúhelníkové klíny, aby zůstala zachována struktura a listy se nerozpadly.

  • Schritt 4/5

    Klíny bílého zelí položte na pečicí podložku a hojně je potřete marinádou.

  • Schritt 5/5

    Dalším krokem je počkat: vložte zelné klínky do trouby asi na 20 minut, dokud nebudou zlatavě hnědé a mírně křupavé. Skvěle se hodí k bramborovému gratinovanému masu!

Takhle hodnotí Klíny z bílého zelí s citrusovo-koprovou polevou ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička