🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Jablečno-mrkvový chléb Automatisch übersetzt

Moderat 9. května 2022
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
40 Min.
Back- / Ruhzeit:
24 Std.

Lahodný recept na jablečný a mrkvový koláč s mandlemi a špaldovou moukou.

40 g Špaldové vločky
45 g mleté mandle
45 g Mandlová mouka
80 g strouhaný Karotte
35 g Erythritol
100 g Jablečná dužina
1 Stk. Ei
5 g Prášek do pečiva
20 g Med nebo datlový sirup
90 ml Voda
  • Schritt 1/4

    Nastrouhanou mrkev smíchejte s jablečnou dužinou, sirupem, vejcem a vodou.

  • Schritt 2/4

    Poté vše přidejte k suchým přísadám a vymíchejte hladké těsto.

  • Schritt 3/4

    Směs nalijte do malé formy na bochník (15 cm) a pečte při teplotě 170 stupňů v konvektomatu přibližně 35-40 minut.

  • Schritt 4/4

    Poté zcela vychlaďte a nechte přes noc louhovat v chladničce, teprve poté vyjměte z formy.

Takhle hodnotí Jablečno-mrkvový chléb ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička