🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Džem z arónie Automatisch übersetzt

Einfach 18. září 2018
Vorbereitungszeit:
10 Min.
Zubereitungszeit:
10 Min.

Výborný na chleba nebo rohlíky, jako náplň do listového těsta, ke zjemnění jogurtu, tvarohu a rýžového nákypu: tento aroniový džem nabízí lahodnou alternativu k běžným pomazánkám. Příprava je velmi snadná. Přejeme vám příjemnou zábavu s receptem!

250 ml Voda
4 tbsp. Medvědi rodu Aronia
6 tbsp. Koncentrát arónie
200 g Cukr
2 Tsp. Jablečný pektin
  • Schritt 1/6

    Aronii vložte do hrnce, zalijte vodou a vařte asi 10 minut.

  • Schritt 2/6

    V jiném hrnci ohřejte 250 ml vody.

  • Schritt 3/6

    Smíchejte 3 lžíce cukru s jablečným pektinem a vmíchejte do ohřáté vody.

  • Schritt 4/6

    Za stálého míchání přiveďte k varu.

  • Schritt 5/6

    Přidejte zbývající cukr a aroniový koncentrát a znovu přiveďte k varu.

  • Schritt 6/6

    Horký džem nalijte do sklenice a vzduchotěsně ji uzavřete.

Takhle hodnotí Džem z arónie ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička