🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Dip z ledvinových fazolí Automatisch übersetzt

Einfach 13. dubna 2019
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
1:30 Std.

Tento dip z fazolí je rychlý a snadný na přípravu, pokud jste již namočili a uvařili fazole. Skvěle se hodí k tortillovým chipsům nebo jakékoli syrové zelenině. Přesně to, co se hodí na příští večírek, protože jídlo na prsty je vždycky dobré! Díky citronové šťávě vydrží v lednici několik dní. Je výborná i jako pomazánka na sendviče.

200 gr sušené fazole
2 tbsp. Citronová šťáva
1 Stroužek česneku
1 tbsp. Olivový olej
2 Tsp. Křišťálová sůl
1 Tsp. Paprikové koření
1 Tsp. Cayennepfeffer
2 tbsp. Voda
2 Stängel čerstvá petržel
  • Schritt 1/2

    Fazole namočte přes noc do velkého množství vody. Vodu z namáčení vylijte a vařte ji v čerstvé vodě asi 1,5 hodiny.

  • Schritt 2/2

    Všechny ingredience vložte do mixéru a mixujte na nejvyšší stupeň po dobu 1/2 minuty. V případě potřeby mixér několikrát zastavte a stlačte dip ze stran. Postup opakujte, dokud nezískáte opravdu krémovou směs.

Takhle hodnotí Dip z ledvinových fazolí ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička