Základem tohoto čokoládového hřejivého nápoje je ten nejjemnější kakaový prášek, ovesný nápoj a samozřejmě koření. My však jdeme nejen o jeden, ale hned o dva kroky dál. Zaprvé, díky hořké čokoládě uděláme chai kakao ještě intenzivnější. A jakmile se vše pěkně provaří, doplníme nápoj veganskou smetanovou polevou z kokosového mléka. Už se vám sbíhají sliny? Pak se rychle pusťte do receptu!
-
Schritt 1/4
Ovesný nápoj, kakaový prášek a panelu vložte do pánve a za stálého míchání vše zahřejte. Přidejte čokoládu a koření a míchejte, dokud se čokoláda zcela nerozpustí. Psssst, pokud se vám to zdá příliš časově náročné, můžete místo jednotlivých koření použít také 1/4 lžičky našeho koření speculoos.
-
Schritt 2/4
Nyní vyjměte kokosové mléko z lednice a do misky s moučkovým cukrem dejte pouze tuhou část kokosového mléka. Nyní obojí vyšlehejte ručním mixérem.
-
Schritt 3/4
Poté vyjměte koření z chai kakaa a rozdělte voňavý nápoj do dvou šálků. Na vrchní část lahůdky naneste kokosový krém a vychutnejte si ji!
-
Schritt 4/4
Pokud druhý šálek z jakéhokoli důvodu nevypijete, můžete ho smíchat s ovesnými vločkami a druhý den ráno si dát k snídani super čokoládový krémový overnight oats - to je sen!
Takhle hodnotí Čokoládové chai kakao s veganskou smetanovou polevou ostatní zákazníci