🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Celozrnné špaldové fusilli se smetanovou omáčkou Pesto-Soy Automatisch übersetzt

Einfach 30. března 2019
Vorbereitungszeit:
15 Min.
Zubereitungszeit:
9 Min.

Těstoviny jsou v kuchyni rychlé a nepostradatelné. Tento recept používá zelené pesto. Ale pozor - naše bazalkové pesto je veganské! Přestože místo parmazánu používáme tofu, chutná jako v Itálii, odkud pochází. Jsme nadšeni!

1 tbsp. Öl
250 g Celozrnné špaldové fusilli
1 Cibule
6 Kus(y) Sušená rajčata
2 tbsp. zelené pesto
1 Stroužek česneku
1 handful Rukola
1 packet Sójový krém
1 Prise Pepř
1 Prise Sůl
6 Kus(y) Vlašské ořechy
  • Schritt 1/5

    Fusilli vařte s trochou soli ve vroucí vodě přibližně 9 minut, dokud nejsou al dente.

  • Schritt 2/5

    Mezitím nakrájejte cibuli a česnek na kostičky a lehce je osmahněte na pánvi s trochou oleje na středním plameni.

  • Schritt 3/5

    Cibuli a česnek ochuťte sójovou smetanou a vmíchejte pesto. Podle chuti osolte a opepřete.

  • Schritt 4/5

    Těstoviny slijte a rozdělte je na dva talíře. Navrch nalijte omáčku z pesta a sójové smetany.

  • Schritt 5/5

    Nakonec nakrájejte sušená rajčata a vlašské ořechy na malé kousky a přidejte je k těstovinám spolu s rukolou.

Takhle hodnotí Celozrnné špaldové fusilli se smetanovou omáčkou Pesto-Soy ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička