🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Bramborové proužky s jackfruitem Automatisch übersetzt

Moderat 26. října 2019
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
30 Min.
Back- / Ruhzeit:
10 Min.

Sladké a zralé chlebovníky se v zemích svého původu již dlouho používají jako ovocný dezert nebo se jedí v pečené podobě jako chipsy. Aby bylo možné ho používat jako náhražku masa, musí se sklízet nezralé plody. Neutrální chuť dužiny ovoce lze skvěle ozvláštnit pomocí koření nebo marinád.

200 g Chlebovník
1 Stk. Cibule
1 tbsp. Sůl
2 tbsp. Olivový olej
5 Kus(y) Brambory
1 tbsp. Pepř
100 g Strouhaný sýr nebo veganská náhražka sýra
50 ml Voda
1 tbsp. mletá paprika
  • Schritt 1/7

    Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké proužky.

  • Schritt 2/7

    Proužky brambor dejte do mísy a ochuťte je olivovým olejem, solí a pepřem.

  • Schritt 3/7

    Proužky brambor rozložte na plech a pečte v troubě při 220 °C přibližně 30 minut.

  • Schritt 4/7

    Rozehřejte pánev s olivovým olejem na středním plameni a nakrájejte cibuli na kostičky.

  • Schritt 5/7

    Přidejte jackfruit, sůl, pepř, mletou papriku a vodu a restujte asi 10 minut.

  • Schritt 6/7

    Vyjměte bramborové proužky z trouby, rozložte na ně jackfruit a sýr a pečte v troubě dalších 10 minut.

  • Schritt 7/7

    Pak podávejte.

Takhle hodnotí Bramborové proužky s jackfruitem ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička