🚨Náš e-shop je uzavřen. Neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu pro více informací.🚨
(0)

Boloňská omáčka z vloček soky s červeným vínem a houbami Automatisch übersetzt

Einfach 22. listopadu 2023
Zubereitungszeit:
30 Min.

Sójové granule a jiné náhražky masa vám nevyhovují? Máme pro vás! Proč nezkusit boloňskou omáčku ze sójových vloček s červeným vínem a houbami! Pikantní, chutné a pravděpodobně zmizí rychleji, než řeknete "soca vločky"!

40 gram Soca vločky
100 gram Houby
1 Cibule
1 nasekané stroužky česneku
1 tbsp. Sójová omáčka
1 cans Tomaten
50 millilitre Červené víno
1 Tsp. Sušená bazalka
1 Tsp. Sušené oregano
1 some Olivový olej
1 as necessary Sůl
1 as necessary Pepř
  • Schritt 1/8

    Prvním krokem je výroba vloček soca. V misce je zalijte horkou vodou, nechte je 10-15 minut namočené a poté je dobře slijte.

  • Schritt 2/8

    Přidejte lžíci sójové omáčky, vše dobře promíchejte a nechte vločky rozležet.

  • Schritt 3/8

    Do vloček soca se přidávají houby, aby měly konzistenci podobnou masu. K tomu je třeba je nakrájet co nejjemněji. Totéž udělejte s cibulí a stroužky česneku.

  • Schritt 4/8

    Nyní je čas na smažení, protože bez opékání není dobrá boloňská omáčka. Nejprve přidejte na pánev s olivovým olejem cibuli, dokud nezprůsvitní.

  • Schritt 5/8

    Poté přidejte houby. Smažte je, dokud se neodpaří tekutina. Na minutu přidejte stroužky česneku a podlijte červeným vínem.

  • Schritt 6/8

    Když je to uvařené, můžete přidat vločky soca s trochou oleje a krátce je osmahnout.

  • Schritt 7/8

    Poté vmíchejte rajčatový protlak a krátce osmahněte, než se zalije konzervou rajčat. Přidejte bazalku a oregano a dochuťte solí a pepřem.

  • Schritt 8/8

    Tajný tip KoRo: Myslíme si, že veganské bolo chutná nejlépe s našimi naklíčenými bio celozrnnými těstovinami a veganskou těstovinovou polevou. Buon appetito!

Takhle hodnotí Boloňská omáčka z vloček soky s červeným vínem a houbami ostatní zákazníci

0/5

0 recenzí


5 hvězdiček

4 hvězdičky

3 hvězdičky

2 hvězdičky

1 hvězdička