75,00 Kč*
Ceny včetně DPH, plus náklady na dopravu
Tento produkt by měl dorazit 22.04.2024. Datum se může lišit o 1-2 dny.
Kup si: Bio uzené tofu s mandlemi a sezamem 200 g
Intenzivní kouřové aroma v kombinaci s jemností čerstvě nasekaných mandlí a sezamových semínek, zjemněné špetkou mořské soli – oříškové bio uzené tofu od KoRo si pohraje s tvými chuťovými pohárky. Jeho výjimečná chuť tě inspiruje k novým kulinářským výtvorům a tím se pořádně odvážeš v kuchyni. A co je nejlepší, 100 % našeho tofu a sójových bobů, které se v něm používají, pochází z kontrolovaného ekologického pěstování v EU. To znamená, že se vyhneme přepravě uzeného tofu po celém světě, než se dostane k tobě domů na talíř.
Dokonalá ingredience pro tvé výtvory
Vegetariáni a vegani, ale také lidé, kteří chtějí snížit spotřebu masa, neustále hledají dobré a chutné alternativy masa. Díky přírodní technice uzení, která využívá přírodní kouř ze dřeva, získává naše tofu své charakteristické jemné aroma připomínající uzené maso nebo lososa. Pokud chceš ještě více pikantnosti, můžeš tofu marinovat v čerstvém chilli oleji a česneku – chuťová exploze zaručena!
Uzené tofu lze připravit mnoha různými způsoby: ať už ho usmažíš a přidáš si ho na salát, do krémových lasagní, nebo si ho nakrájíš do boloňské omáčky – s uzeným tofu můžeš dělat mnohem víc, než sis myslel/a.
Naše uzené tofu si můžeš také vychutnat jako náhražku masa do příštího guláše podle babiččina tajného receptu nebo jednoduše připravené na pánvi s cuketou a lilkem.
Díky své kouřové chuti připomíná slaninu, když se smaží za tepla, a je tak ideálním doplňkem tvé vydatné nedělní snídaně.
Tvůj zdroj rostlinné energie
Bio uzené tofu s mandlovo-sezamovou příchutí je nejen skutečným všestranným talentem, ale zároveň se skládá výhradně z rostlinných surovin. Díky své vzrušující pikantní chuti by nemělo chybět v žádné kuchyni. Mimochodem, můžeš ho použít i studené a nakrájené na plátky na chlebu nebo jako základ pro vlastní tofu pomazánku. Tvojí kreativitě se meze nekladou!
Průměrné výživové hodnoty | na 100 g g |
---|---|
Energetická hodnota (v kj/kcal) | 780 / 187 |
Tuk | 12 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.9 g |
Sacharidy | 1.4 g |
z toho cukr | 1.4 g |
Vláknina | 2.9 g |
Bílkoviny | 17 g |
Sůl | 0.22 g |
Číslo výrobku: | TOFU_007 |
---|---|
Datum minimální trvanlivosti | 07.08.2024 |
Původ (zpracování) | Slovinsko |
Organický původ | Zemědělství EU/mimo EU |
Obsah | 0.2 kg |
Výrobce | KoRo |
EAN/GTIN | 4260654786521 |
Datový list | Specifikace |
Ekologická kontrolní organizace a ekologický původ |
|
Nutriční stopy | Označování nutričních hodnot |
Dodání | Doba dodání mimo Německo |
Společnost |
KoRo Handels GmbH Hauptstraße 26, 10827 Berlin |
Skladování | Po otevření uchovávej v ledničce a spotřebuj do 2 dnů. |
Ingredience | 93 % tofu (56 % SÓJA*, voda, koagulant: chlorid hořečnatý), 3 % MANDLE*, 3 % SEZAM, sůl *z ekologického zemědělství. |
Křížová kontaminace | Může obsahovat LEPEK a CELER. |
Prodejní popis | Bio uzené tofu s mandlovými jádry a sezamem |
Poznámka k etiketě | Složení, nutriční hodnoty a balení se mohou lišit. Správné informace nalezneš v popisu produktu. |
Tisk & prodejci | Stáhnout výstřižek |
Výroba
Ursprünglich kommt Soja aus China. Mittlerweile wird allerdings die Hälfte aller geernteten Sojabohnen aus südamerikanischem Anbau bezogen. Damit unser Tofu nicht einmal quer um die Welt gereist ist, bevor er bei Dir zu Hause ankommt, stellen wir ihn aus Sojabohnen her, die aus kontrolliert biologischem EU-Anbau stammen.
Bei der Sojapflanze handelt es sich um eine Pflanzenart aus der Familie der Schmetterlingsblütler, die den Hülsenfrüchten untergeordnet ist. Die Nutzpflanze kann bis zu 40 cm groß werden und trägt ovale Blätter.
Die Sojabohnen reifen in einer länglich grünen Hülse heran. Um diesen Reifeprozess nicht zu beeinträchtigen, ist es wichtig, dass die Pflanze über einen ausreichend stickstoffhaltigen Nährboten verfügt. Dieser ist ein wichtiger Baustein für die Entstehung von Soja-Eiweiß.
Nachdem die Sojabohnen ausgereift sind, können sie schließlich zwischen Mitte September und Anfang Oktober gedroschen und somit geerntet werden. Ob die Sojabohnen reif sind, erkennt man daran, dass sie beim Schütteln der Pflanze in den Hülsen rascheln.
Die beliebten Edamame beim Sushi-Laden um die Ecke sind übrigens nichts anderes als unreif geerntete Sojabohnen, die in Wasser gekocht und anschließend leicht gesalzen wurden.
Nach der Ernte werden die Sojabohnen zunächst in Einweichbehälter gegeben, wo sie innerhalb der nächsten Stunden stark aufquellen. Danach werden sie zu einer Flüssigkeit verarbeitet und denaturiert.
Unter Zugabe von Nigari als Gerinnungsmittel flockt die Flüssigkeit aus und es bildet sich neben Molke das hochwertige Sojaeiweiß. Aus dieser Masse entstehen in einem sogenannten Presskasten schließlich feste Tofu-Blöcke.
Durch die natürliche Räucherung mit Holzrauch entsteht das für Räuchertofu so bekannte feine Aroma.
Takto se cena vyvíjela v průběhu času
Uvedené informace jsou bez záruky!
Přihlásit se
super!
chutná skvěle
Vynikající poměr cena/výkon
Xxxxxxxxxxxx
Aber aussehen tut es lecker.
Uzené tofu
Příliš silná chuť pro mw
Zklamán chutí
Ahoj, moc děkuji za tvou zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že tofu neodpovídalo Vaší chuti. Jsme si jisti, že najdete jinou verzi, která bude vyhovovat Vaší chuti. Vše nejlepší vám přeje tým KoRo :)
Nemůžu se dočkat, až si to vyzkouším
Objednej si s dopravou zdarma 🤑
Pokud produkty nemají hezké fotky, doprava je zdarma!
KoRo GmbH
08.08.2023
Buon pomeriggio gentile cliente, grazie per aver recensito il prodotto. Accogliamo quanto dichiarato e ne terremo conto per migliorare l'articolo in futuro. Un caro saluto KoRo Italia